navigate_before
navigate_next
catering stravovanie

Denné menu

Ďakujeme za návštevu a všetkým vám prajeme dobrú chuť.

39. týždeň

Pondelok

25.
  • Šošovicová kyslá polievka
  • Marinovaný bravčový rezeň v lupienkoch, zemiakové pyré, uhorka
  • Kuracie prsia zapekané so šunkou a syrom, ryža a miešaný šalát
  • Krémové penne s kuracím mäsom a šampiňónmi, strúhaný syr
  • Zeleninový šalát s kúskami vypraženého údeného syra, kaiserka

Utorok

26.
  • Paradajková polievka s cestovinou
  • Prírodný bravčový plátok na víne, dusená ryža, miešaný šalát
  • Vyprážaná kuracia pečeň, pažitkové zemiaky, chilli tatarka
  • Bryndzové halušky s opečenou oravskou slaninkou
  • Pizza “HAWAI” z plechu so šunkou, ananásom a mozzarellou

Streda

27.
  • Gulášová polievka s pečivom
  • Holandský maslový rezeň so syrom, petržlenové zemiaky, cvikľa
  • Kuracie prsia v jemnej syrovej omáčke s dusenou ryžou, šalát
  • Mäsové rizoto zo slovenskej ryže so strúhaným syrom a čalamádou
  • Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

Štvrtok

28.
  • Zeleninová polievka so strúhaným cestom
  • Hovädzie varené v jemnej chrenovej omáčke, varené knedle
  • Grilované kuracie stehno s citrónom a tymianom, ryža, kompót
  • Zapekané cestoviny s morčacím mäsom, mozzarellou a zeleninou
  • Listový šalát s pečenou tekvicou, orechami a NIVOU, dip, bagetka

Piatok

29.
  • Cesnaková krémová polievka s opečeným krutónom
  • Stupavský kurací rezeň, petržlenové zemiaky, uhorkový šalát
  • Bravčové kocky na rasci s dusenou tarhoňou a kyslou uhorkou
  • Farfale so sušenými paradajkami ,rukolou a tuniakom, parmezán
  • Šalát z pohánky a čerstvej zeleniny s mozzarellou a toastom