navigate_before
navigate_next
catering stravovanie

Denné menu

Ďakujeme za návštevu a všetkým vám prajeme dobrú chuť.

49. týždeň

Pondelok

04.
  • Zemiaková nakyslo so šampiňónmi
  • Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou
  • Husárske kuracie marinované rezne, dusená ryža, maslová zelenina
  • Krémové farfale s pikantným “chorizom”, parmezánom a rukolou
  • Svieži šalát s pomarančom, dipom a grilovaným syrom, toast

Utorok

05.
  • Polievka z mladého hrášku a mladej karotky s haluškami
  • Vypražené kuracie nugetky so syrom, zemiaková kaša, uhorka
  • Hovädzie “AZU” po tatársky, dusená ryža, mix šalát
  • Domáca koložvárska kapusta
  • Vyprážaná cuketa na ryžovo - zeleninovom šaláte, toast

Streda

06.
  • Gulášová polievka s pečivom
  • Prírodný bravčový rezeň na šampiňónoch, dusená ryža, kyslá uhorka
  • Kuracie stehno poľovnícke, štuchané zemiaky, kapusta s chrenom
  • Bryndzové halušky s opečenou oravskou slaninkou
  • Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

Štvrtok

07.
  • Krúpková polievka so zeleninou a majoránom
  • Segedínsky guláš zjemnený smotanou, varené knedle
  • Thajské červené kuracie “KARI” s dusenou ryžou a zeleninou
  • Šošovicový prívarok s vajíčkom a opečenou klobáskou, chlieb
  • Šalát “COLESLAW” s chrumkavými krídelkami a bagetkou

Piatok

08.
  • Krémová zeleninová polievka s opečeným krutónom
  • Vyprážané kuracie prsia v lupienkoch, pečené zemiaky, čilli tatarka
  • Bravčové stehno na hrubom korení s dusenou ryžou a cvikľou
  • Krémové zeleninové rizoto s kúskami vypraženej mozzarelly
  • Zeleninový šalát s dipom a chrumkavými rolkami, opečený toast