Denné menu
Ďakujeme za návštevu a všetkým vám prajeme dobrú chuť.

Pondelok
04.
- Zemiaková nakyslo so šampiňónmi
- Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou
- Husárske kuracie marinované rezne, dusená ryža, maslová zelenina
- Krémové farfale s pikantným “chorizom”, parmezánom a rukolou
- Svieži šalát s pomarančom, dipom a grilovaným syrom, toast
Utorok
05.
- Polievka z mladého hrášku a mladej karotky s haluškami
- Vypražené kuracie nugetky so syrom, zemiaková kaša, uhorka
- Hovädzie “AZU” po tatársky, dusená ryža, mix šalát
- Domáca koložvárska kapusta
- Vyprážaná cuketa na ryžovo - zeleninovom šaláte, toast
Streda
06.
- Gulášová polievka s pečivom
- Prírodný bravčový rezeň na šampiňónoch, dusená ryža, kyslá uhorka
- Kuracie stehno poľovnícke, štuchané zemiaky, kapusta s chrenom
- Bryndzové halušky s opečenou oravskou slaninkou
- Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
Štvrtok
07.
- Krúpková polievka so zeleninou a majoránom
- Segedínsky guláš zjemnený smotanou, varené knedle
- Thajské červené kuracie “KARI” s dusenou ryžou a zeleninou
- Šošovicový prívarok s vajíčkom a opečenou klobáskou, chlieb
- Šalát “COLESLAW” s chrumkavými krídelkami a bagetkou
Piatok
08.
- Krémová zeleninová polievka s opečeným krutónom
- Vyprážané kuracie prsia v lupienkoch, pečené zemiaky, čilli tatarka
- Bravčové stehno na hrubom korení s dusenou ryžou a cvikľou
- Krémové zeleninové rizoto s kúskami vypraženej mozzarelly
- Zeleninový šalát s dipom a chrumkavými rolkami, opečený toast
