navigate_before
navigate_next
catering stravovanie

Denné menu

Ďakujeme za návštevu a všetkým vám prajeme dobrú chuť.

48. týždeň

Pondelok

29.
  • Šošovicová kyslá polievka
  • Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou
  • Grilovaný kurací plátok s bylinkovou omáčkou, ryža, teplá zelenina
  • Zapekané cestoviny s kuracím mäsom a nivou a paradajkami
  • FIT šalát s grilovaným oštiepkom, brusnicovým dipom, toasty

Utorok

30.
  • Jarná zeleninová polievka s mrveničkou
  • Vyprážaná cesnaková krkovička, zemiaková kaša, kapustový šalát
  • Restovaná kuracia pečeň na majoráne, dusená ryža, kyslá uhorka
  • Paradajkové rizoto s bazalkou a vypraženou mozzarellou
  • Šalát COLESLAW s chrumkavými krídelkami, bagetka

Streda

01.
  • Ruský boršč s kyslou smotanou, chlieb
  • Hovädzie “Chilli con carne” s kukuricou, dusená ryža, kyslá uhorka
  • Poľovnícke kuracie stehno, cibuľkové zemiaky, kompót
  • Prívarok z bielej fazule s bravčovými fašírkami, chlieb
  • Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

Štvrtok

02.
  • Francúzska polievka s mäsom,zeleninou a mušličkami
  • Pečená krkovička s dusenou kyslou kapustou, varené knedle
  • Mexický guláš z morčacieho mäsa s dusenou ryžou, kyslá uhorka
  • Zapekané zemiaky s údeným mäsom a hermelínom, čalamáda
  • Anglická maslová zelenina s volským okom a opečeným toastom

Piatok

03.
  • Hŕstková polievka so zeleninou
  • Vyprážané kuracie prsia s maslovými zemiakmi a tatárskou omáčkou
  • Bravčové mäso na hrubom korení, dusená tarhoňa, kyslá uhorka
  • Zeleninová štrúdľa s bylinkovou krémovou omáčkou
  • Zeleninový šalát s kuracím KEBABOM, dipom a toastami