Denné menu
Ďakujeme za návštevu a všetkým vám prajeme dobrú chuť.

Pondelok
25.
- Šošovicová kyslá polievka
- Marinovaný bravčový rezeň v lupienkoch, zemiakové pyré, uhorka
- Kuracie prsia zapekané so šunkou a syrom, ryža a miešaný šalát
- Krémové penne s kuracím mäsom a šampiňónmi, strúhaný syr
- Zeleninový šalát s kúskami vypraženého údeného syra, kaiserka
Utorok
26.
- Paradajková polievka s cestovinou
- Prírodný bravčový plátok na víne, dusená ryža, miešaný šalát
- Vyprážaná kuracia pečeň, pažitkové zemiaky, chilli tatarka
- Bryndzové halušky s opečenou oravskou slaninkou
- Pizza “HAWAI” z plechu so šunkou, ananásom a mozzarellou
Streda
27.
- Gulášová polievka s pečivom
- Holandský maslový rezeň so syrom, petržlenové zemiaky, cvikľa
- Kuracie prsia v jemnej syrovej omáčke s dusenou ryžou, šalát
- Mäsové rizoto zo slovenskej ryže so strúhaným syrom a čalamádou
- Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
Štvrtok
28.
- Zeleninová polievka so strúhaným cestom
- Hovädzie varené v jemnej chrenovej omáčke, varené knedle
- Grilované kuracie stehno s citrónom a tymianom, ryža, kompót
- Zapekané cestoviny s morčacím mäsom, mozzarellou a zeleninou
- Listový šalát s pečenou tekvicou, orechami a NIVOU, dip, bagetka
Piatok
29.
- Cesnaková krémová polievka s opečeným krutónom
- Stupavský kurací rezeň, petržlenové zemiaky, uhorkový šalát
- Bravčové kocky na rasci s dusenou tarhoňou a kyslou uhorkou
- Farfale so sušenými paradajkami ,rukolou a tuniakom, parmezán
- Šalát z pohánky a čerstvej zeleniny s mozzarellou a toastom
