Denné menu
Ďakujeme za návštevu a všetkým vám prajeme dobrú chuť.

Pondelok
08.
- Kyslá polievka z hlivy ustricovej a zemiakov
- Kuracie prsia vo vínovom cestíčku, maslové zemiaky, tatarka
- Bravčový mexický guláš s dusenou ryžou a syrom, miešaný šalát
- Špenátové krémové halušky s morčacou šunkou a parmezánom
- Šalát z restovaných šampiňónov, zeleniny a kus-kusu, opečený toast
- Bravčová “Cigánska” v žemli,cibuľa, hranolky, horčicový dip,zelenina
Utorok
09.
- Šošovicová polievka so zeleninou
- Vyprážaný kurací rezeň s majonézovým zemiakovým šalátom
- Štajerské bravčové mäso dusené vo víne s kelom, dusená ryža, šalát
- Zemiakový prívarok nakyslo, fašírka plnená vajíčkom, chlieb
- Grécky šalát s olivami, syrom FETA, olivovým olejom a bagetkou
- Bravčová “Cigánska” v žemli,cibuľa, hranolky, horčicový dip,zelenina
Streda
10.
- Poľovnícka gulášová polievka, pečivo
- Pomaly pečené bravčové v omáčke, slaninkové zemiaky, uhorka
- Restovaná kuracia pečeň v zemiakovej placke, ryža, mix šalát
- Čínske pikantné rezance s kuracím mäsom a zeleninou
- Domáce šišky s jahodovým džemom a šľahačkou
- Bravčová “Cigánska” v žemli,cibuľa, hranolky, horčicový dip,zelenina
Štvrtok
11.
- Francúzska polievka s mäsom, zeleninou a cestovinou
- Segedínsky guláš zjemnený smotanou, varené knedle
- Kuracie sladko-pikantné mäso s čerstvou zeleninou a dusenou ryžou
- Zapekané zemiaky s hermelínom a slaninkou, čalamáda
- Cestovinový šalát s údeným lososom, zeleninou a opečeným toastom
- Bravčová “Cigánska” v žemli,cibuľa, hranolky, horčicový dip,zelenina
Piatok
12.
- Tekvicová krémová s opečeným krutónom
- Bravčová panenka pečená v slaninke, dusená ryža, omáčka, mix šalát
- Morčacie mäsové guľky, paradajková omáčka, zemiaková kaša
- Krémové bylinkové rizoto s bôbom a vypraženým oštiepkom
- “CAESAR” šalát s restovaným kuracím mäsom a opečenými krutónmi
- Bravčová “Cigánska” v žemli,cibuľa, hranolky, horčicový dip,zelenina
